now loading

TAPACIRANJE NAMEŠTAJA – O NAMA

Tapaciranje nameštaja naša je specijalnost. Naša tapetarska radnja osnovana je pre 25 godina. Svoje dugogodišnje postojanje i poverenje kupaca opravdavamo i dan danas. Nudimo širok asortiman usluga visokog kvaliteta, garanciju na uslugu, kao i izlazak na teren i to potpuno besplatno. Što se samih usluga tiče, vršimo presvlačenje svih vrsta klasičnog i stilskog kućnog nameštaja, kancelarijskog nameštaja, nameštaja za kafiće i restorane, tapaciramo vrata.

Tapaciranje nameštaja – Posebna ponuda

Ono što posebno možemo izdvojiti iz naše ponude je presvlačenje sedišta automobila, neba i volana. Ukoliko ste odlučili da svom autu date novi izgled, za Vas smo uvek tu. Na Vama je samo da odaberete boju i teksturu, a mi ćemo uraditi ostalo.

Tapaciranje nameštaja – Nudimo veliki izbor materijala

U ponudi imamo veliki izbor materijala, različitog sastava i kvaliteta. U izboru boja i dezena pratimo najnovije trendove, a sve u cilju kako biste Vi dobili moderan komad nameštaja. Pored toga, naši su materijali vrlo kvalitetni, što utiče na postojanost i dugotrajnost Vašeg nameštaja.

TAPACIRANJE NAMEŠTAJA – ŠTA JE NAŠ CILJ?

Naš je cilj da steknemo, ili opravdamo Vaše poverenje. To radimo tako što konstantno dokazujemo svoj kvalitet u radu koji je strčen dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Deo tog iskustva zabeležili smo fotografijama naših radova, koje možete pogledati u galeriji našeg sajta. Pored toga, veliki je broj zadovoljnih mušterija koje, takođe, mogu posvedočiti o našem kvalitetu.

Opstati toliko dugo na tržištu, može da znači samo napredak, ali i naš zajednički uspeh. Ne zaboravite da smo tu zbog Vas. Zato, ne oklevajte da nas pozovete, a mi ćemo rado izaći u susret Vašim potrebama. Naše ljubazno osoblje će Vam pomoći da napravite pravi izbor za Vaš dom.

PRESVLAČENJE NAMEŠTAJA – UMETNOST ILI ZANAT?

Presvlačenje nameštaja je nešto što slobodno možemo izjednačiti sa pojmom umetnost. Da li, možda, imate neki komad nameštaja koji Vam deluje staro, a, ipak, nije još uvek za bacanje? Ili je, možda, čak i nov, ali Vam se više ne dopada njegova boja. Nije moderan? Ne uklapa se u Vaš novi ambijent? Postoji veoma mnogo razloga zbog čega biste želeli da se otarasite nekog komada nameštaja. Ali, i dalje se dvoumite, niste sigurni da li je bacanje takvog jednog komada prava odluka? Možda, baš, i nije…

Presvlačenje nameštaja – Šta dobijate?

Ukoliko je Vaš nameštaj i dalje u dobrom stanju, nema nikakvog razloga da ga i dalje ne zadržite. Potrebno je samo da ga presvučete i time mu date neku novu energiju. I, baš sada, u ovom trentku, dok ovo čitate, nalazite se na pravom mestu.  Mi Vam u tome možemo pomoći. Ukoliko niste sigurni kako biste želeli da Vaš novi nameštaj izgleda, naši profesionalci će Vam rado izaći u susret.

Ono što je vrlo interesantno je to da za vrlo kratko vreme možete dobiti unikatan nameštaj, po Vašem ukusu. Mogućnosti u izboru su neograničene. Zato, krenimo u istraživanje najbolje mogućnosti za Vas.

Sve naše usluge nudimo po veoma povoljnim cenama, uz garanciju kvaliteta. Na Vaš poziv i prema Vašem zahtevu, rokovi isporuke će biti ispoštovani.

Naša radnja nalazi se u Beogradu, na Zvezdari. Ukoliko želite da nas potražite, to možete uraditi putem kontakt strane gde ćete naći našu adresu, email i broj telefona na koji nas možete kontaktirati.

Ukoliko Vas zanima nešto malo više o samoj istoriji nameštaja, kao i to na koje su sve načine ljudi kroz istoriju ukrašavali svoj nameštaj, možete baciti pogled na stranicu Vikipedije koja govori o evoluciji i ukrašavanju nameštaja kroz istoriju.

Podeli